PICA-PICA

15 MENÚS PER MENJAR AMB ELS DITS

Autor: Monné Campañá, Toni

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

PICA-PICA

PICA-PICA

20,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/03/2014
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Pica-pica, tapes, fingerfood... Menjar amb els dits, sense necessitat de coberts, es converteix en una experiència deliciosa i original per a tots els sentits. Comprova-ho tot posant en pràctica les suggeridores receptes que trobaràs en aquest llibre. Quinze escenaris diferents on un pica-pica farà les delícies de tots els comensals: sopant davant de la tele, un còctel amb amics, tot preparant …

Pica-pica, tapes, fingerfood... Menjar amb els dits, sense necessitat de coberts, es converteix en una experiència deliciosa i original per a tots els sentits. Comprova-ho tot posant en pràctica les suggeridores receptes que trobaràs en aquest llibre. Quinze escenaris diferents on un pica-pica farà les delícies de tots els comensals: sopant davant de la tele, un còctel amb amics, tot preparant un bufet d'estiu, fent la volta al món, en un càtering modern, en una festa infantil, assaborint temptacions dolces... Situacions, experiències i viatges culinaris per llepar-se els dits a través de noranta receptes boníssimes, sorprenents i fàcils de fer.
Leer más

Más libros de Monné Campañá, Toni

Más información del libro

PICA-PICA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-211-4
EAN:
9788490342114
Nº páginas:
0
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
270 mm
Ancho:
200 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien). També ha dirigit la revista Lecturas Especial Cocina, la col·lecció de minillibres "Con Mucho Gusto" i ha estat assessor editorial de Comer y Beber. És l'autor de Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes i Los mejores bocadillos del mundo.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar